pühapäev, 6. mai 2012

Talsi näitus Lätis 05.05.2012.

Laupäeval võtsime siis ette reisi Lätti näitusele.Pilkases pimeduses laadisime koerad autole ja sõit algas, endal hirm sees, et ikka õiged koerad said ja et kõik vajalik kaasa sai võetud.Siinkohal peab vist tänama euroliitu, et piiripunkte enam pole ja sellega ei viida teadmata pikkuses tunde kusagil putka ees järjekorras...Kohale jõudes oli üllatus suur-vastu võttis kena uus spordihall ja päikseline hommik.Kaasas oli meil seekord 4 bassetit-2 juuniori ja 2 juba pisut vanemat koera.
Esimesena läks ringi Muumi-super kirjeldus ja JunCAC, siis oli Ebo kord-samuti meeldiv kirjeldus ja CAC.Parima isase valikul aga jäi noorem peale ja oodata jäi veel emaste tulemusi.Cordula- JunCAC, PE1.Xenia oli näitusel teist korda ja käitus pisut pelglikult, hinne 1, PE2.
Tõu parima valimisel langes kohtuniku valik Muumile.
Oli tore päev ja saime juurde 2 Läti CH kandidaati-

Muumi LV  JCH ja Ebo LVCH.Tagasiteel on meile üks armas koht, kus koertest alati ka mõne pildi teeme, nii ka seekord.Ilm vees pläterdamiseks polnud veel piisavalt soe ja nii vaatasimegi merd pisut kaugemalt.Aga ilus oli siiski kogu reis...
Tordile kirsiks sai veel Muumi rühma teine koht.Tervitused meid võitnud  eestlastest dalmaatsiakoera omanikele ja loomulikult tänusõnad kohtunik Malgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowskale.

Tänane päev on puhkamiseks ja siis uus näitus juba järgmisel laupäeval.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar