pühapäev, 13. mai 2012

Jahikoerte erinäitus 12.05.2012 Türil.

Laupäeval toimus Türil jahikorte erinäitus.Kui me eelmisel näitusel käisime lihtsalt teiste koeri imetlemas, siis seekord oli meil kaasas 5 koera-2 bassetit ja 3 taksi.
Cordula oli bassetitest esimesena võistlustules ja sai TPJun , Jun CAC ja lõpuks ka TP.Xenia hindeks VH.
Karmikarvalistest taksidest oli meil kaasas Balenora-VH.Meie kenneli kasvandikest oli kohal veel 3 karmikat-Jäljekütt Binky VH.Jäljekütt Berry Bertil oli EX1, JunCAC ja TPJun.
Jäljekütt Westman  tööklassis EX1, PI2,CAC,kasutusklassi BIS2.
Siledakarvaliste takside tulemused-Amelda VH ja Nimik Black Watch Parim Kutsikas ja Eriauhind ja kutsikate BIS1.
Tänavune näitus oli osavõturohke ja esindatud olid paljud jahitõud-kui ainult ilm nii karm poleks olnud.Alati on heameel oma kenneli kasvandikke näitustel näha ja kui nad veel häid kohti ka saavutavad, siis on rõõm mitmekordne.Siinkohal tahan tänada kõiki meie kenneli kasvandike omanikke tubli töö eest meie kutsikatest tublide jahikoerte kasvatamise eest.Edu teile ka edaspidi...Ja palju õnne juba saavutatu puhul.
Meie rõõm oli kõige suurem Bläki saavutuse üle, esikohti saab ju harva... 
Näitus jättis hea mulje, korraldajad olid vaeva näinud ja kõik sujus normaalselt.Loodame, et ka üks inetu intsident leiab positiivse lahenduse.Kohtunikud  olid oma ülesannete kõrgusel ja ei lasknud end mõjutada ühelgi kõrvalisel faktoril , mille abil nii mõnigi püüdis händlerina koera väärtust tõsta.Aga eks ole hullematki nähtud juba sellise vanuse peale ja siin ei ole enam varsti millegi üle imestada , aga lõpuks oli tegu ikka ühe toreda, kordaläinud  päevaga... Tervitused kõigile tuttavatele , keda kohtasime ja õnnitlused kõigile, kellel õnnestus saavutada häid tulemusi.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar