laupäev, 28. juuli 2012

Jahimeeste kokkutulek Voorel , Jõgevamaal.

    Toimus siis jälle vabariiklik kokkutulek jahimeestele.Avapidustused olid reede õhtul, meie jõudsime sinna laupäeva hommikul ja Kehtna Jahiseltsi võistkonnas osalesin koos Liina, Triinu Ja Dagmariga  kokanduskonkursil.Roaks sai valitud põdraliharullid punase veini-pohla kastmes, koos hautatud kartulite ja värskete võis praetud kukeseentega+muud garneeringuks sobilikud lisandid.Zürii lauale viidud toidust lisan pildi hiljem.Kokkuvõttes saime hinnatava kuuenda koha 23 võistkonna hulgast.Igatahes ise jäime rahule ja see oligi kõige tähtsam...
                                        Pildil meie võistkond tööhoos...
   Kehtna ja Valgu Jahiseltsid esindasid Rapla maakonda ja laupäeva õhtuks oli seis selline, et Raplamaa juhtis pea 100 punktiga.
   Õhtul tutvustati jahikoeratõuge ja ka seal olid meie koertest kohal saksa lühikarvalised linnukoerad ja basset houndid.Palju oli neid, kes nende tõugude vastu huvi tundsid ja pärast  tuli päris pikalt vastata uudishimulike küsimustele.
Esinevad bassetid Cordula ja Muumi.
   Laupäeva õhtul jõudsime meie koju ja pühapäeval pärast ülejäänud võistkonna viimaseid alasid tuligi üldvõit Raplamaale.Tore oli...1300  maakonna jahimeest ja ainult 2 seltsi neid esindamas ja esimene võit oli siiski käes.Siinkohal tervitused ka Valgu  võistkonnale...Ja loomulikult ka kõigile teistele pöidlahoidjatele.

kolmapäev, 11. juuli 2012

Õpipoiss Kiir e. Gilbert Yonnaga ujumist õppimas

 Yonna ja õpipoiss Kiir läksid vette...

Yonna näitab ette, kuidas parti tuua...



Appi, appi!!!Nüüd küll kadus pind jalge alt...

Oehh!Polegi nii hirmus, oskangi ujuda...
Tegelikult ei tohi seda parti vist närida-kas ikka pean ta ära andma...
Nüüd on asi tõesti selge, ujun ja see meeldib mulle!
Täna käis Gilbert  vees treeningut tegemas .Õpetajaks oli kaasa võetud Yonna.Ega pikalt midagi kirjutada polegi, pildid jutustavad ise...

teisipäev, 3. juuli 2012

Viimsi näitus.

Meie Felixi poeg Milli Miller Poka sai Viimsi näitusel oma teise serdi ja oli TP. Täname omanikku  ja soovime edaspidist edu.
Meie oma koertega seekord ei osalenud ja nii ehime ennast siin pisut võõramate sulgedega...